Boek: Ondergrond

Cover Ondergrond

Hardcover, € 18,00
E-book, € 5,86

De aarde is onbewoonbaar geworden. De mens kon niet langer overleven onder de vernietigende hitte van zon en droogte. Men moest vluchten naar de enige bereikbare plaats; diep onder de grond.

Johan Verreden heeft zijn draai niet gevonden in deze maatschappij. Hij woont in een klein appartement, hij is werkloos, hij drinkt. Wanneer hij betrapt wordt op diefstal en tijdens de achtervolging een politieagent sterft, is het hek van de dam. Bang voor de gevolgen, vlucht hij weg. Maar waarheen? De politie zit hem steeds op de hielen. Alleen met onverwachte hulp raakt hij verder.

Wanneer Katrine Meeren, de dochter van een bouwkundig ingenieur, in Johans leven komt, neemt zijn leven een heel andere wending. Plots bevinden zij zich in het middelpunt van alle aandacht. In deze strak gecontroleerde samenleving, waar alles geregistreerd moet worden, blijkt dit tweetal alle barrières te doorbreken. Daarbij stoten ze op een machtige tegenstander, met diens eigen geheimen. Deze wil hen tot elke prijs stoppen.

Meer over dit boek lees je in mijn blog, in categorie Ondergrond.
Ondergrond preview: het eerste hoofdstuk.

© Philippe Rooman, 2018
p 312, taal Nederlands
genre: science-fiction

Een gedachte over “Boek: Ondergrond

  1. Pingback: Ondergang | Philippe Rooman

Plaats een reactie